Øving til motevisning

Hei Hei!

For en dag! Denne dagen har gått i ett og jeg har storkost meg. Den 7. November skal jeg og noen andre i klassen gjøre makeupen til en stor motevisning. 

I dag øvde vi på lookene vi skulle gjøre på modellene og modellene fikk øve seg på å gå catwalk. 

Vi var ute på jobben kl 11 i dag. Der satt vi opp stasjonene våres og vi fikk beskjed om hvilke looker designerne ville ha på modellene sine. 

Den ene designeren ville ha gull øyeskygge med winged liner, falske vipper og røde lepper, og han andre designeren ville ha naturlig sminke med fargede lepper(blå, gul, lilla,grønn etc). 

Det var utrolig spennende og tempoet var høyt. I dag fikk vi virkelig øvd oss på konsentrasjonen og ikke minst fokuset. Å legge liner er ikke lett, men i dag har jeg øvd masse, så jeg håper det blir bra den 7 november. 

Vi har tre modeller hver, men jeg fikk bare øvd på hun ene jeg skulle legge makeup på i dag siden det var mye som skulle skje og modellene måtte øve på catwalken. Men jeg fikk øvd på mange andre modeller så jeg tror det skal gå fint den dagen det virkelig gjelder. Jeg skal iallefall øve mye fremover. 

 6 kommentarer

Iselin Renée

25.10.2015 kl.10:23

Så spennende :)

Sandra Walle

25.10.2015 kl.17:22

Flott makeup! Det er så gøy å være med på sånne ting :D

Kristi Pedersen

26.10.2015 kl.21:21

Åh, så spennende det høres ut! :D

Tinamunimakeup

29.10.2015 kl.11:50

Iselin Renée: ja er kjempe spennende :D

Tinamunimakeup

29.10.2015 kl.11:51

Sandra Walle: tusen takk :-) ja er veldig glad for å få være med på dette! :D

Tinamunimakeup

29.10.2015 kl.11:51

Kristi Pedersen: Hei Kristi :-) ja er både kjekt og spennende!

Skriv en ny kommentar

Tinamunimakeup

Tinamunimakeup

20, Tysnes

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 20 år gammel jente fra vestlandet som har en stor lidenskap for sminke og skjønnhet. Jeg flyttet nylig til hovedstaden for å studere beauty makeup ved Tone Lise Akademiet. Har du noen spørsmål eller ønsker kontakt? send meg gjerne en mail på: Tinoz.tveit@gmail.com eller skriv i kommentarfeltet.

Kategorier

Arkiv

hits