Praksisdag Makeupstore 23.10.2015

I går var jeg på Makeupstore Byporten. Der satt vi opp en stasjon hvor kundene kunne få lakket neglene sine gratis. Vi satt også opp en stasjon der vi stilte ut det nye palettet til Makeup store som heter "12 shades of gray".

Jeg skulle få folk til å komme innom og sette seg ned, enten ved neglestasjonen eller makeupstasjonen. Jeg fikk sminket et par kunder med det nye palettet og jeg lakket også en del negler. Det var ikke så mange kunder i begynnelsen da jeg var der, men det kom en del folk i slutten før jeg skulle dra. Jeg ble der en time ekstra for jeg syntes det var så kjekt. 

Det som var spesielt kjekt var at jeg sminken en dame på rundt 50 år som hadde veldig tunge øyelokk og visste ikke helt hvordan hun skulle legge skyggene. Hun spurte meg hele tiden hva jeg gjorde og jeg fortalte henne hva jeg gjorde og fortalte også hvorfor jeg la skyggene slik jeg la dem. Det gav meg en sånn selvtillit når jeg kunne hjelpe. Hun ble kjempeglad for det jeg lærte hun og det gjorde meg også veldig glad. 2 kommentarer

Bina

24.10.2015 kl.19:44

Ha en fin kveld videre! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min, det hadde jeg satt pris på! :)

Tinamunimakeup

24.10.2015 kl.19:47

Bina: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Tinamunimakeup

Tinamunimakeup

20, Tysnes

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 20 år gammel jente fra vestlandet som har en stor lidenskap for sminke og skjønnhet. Jeg flyttet nylig til hovedstaden for å studere beauty makeup ved Tone Lise Akademiet. Har du noen spørsmål eller ønsker kontakt? send meg gjerne en mail på: Tinoz.tveit@gmail.com eller skriv i kommentarfeltet.

Kategorier

Arkiv

hits