Behind the scenes: Strømmen Fashionweekend

Hei dere! 

Jeg og noen jenter i klassen var  assistenter på Strømmen Fashionweekend i går! 

Vi kom til senteret rundt halv 12 og brukte litt tid på å finne ut hvor vi skulle, senteret var så sinnsykt stort å ingen av oss hadde vært der før. Men vi fant frem til slutt.

Det begynte med at jeg og Anniken hjalp til med å finne ut at alle plaggene som skulle leveres tilbake før moteshowet var i posene, for så å gå rundt til butikkene og levere disse. De andre jentene i klasse hjalp til backstage og steamet klærne som modellene skulle bruke, og leverte klær til butikkene slik som oss.

 I slutten måtte vi springe rundt på senteret for å bli ferdig i tide. Vi var ikke kjent på senteret i det hele tatt, men vi rakk det akkurat. 

Så kom vi ned backstage for å hjelpe til der. Vi fikk utdelt to modeller hver som vi skulle ha ansvar for. Stativene med klærne de skulle bruke var stilt opp og hadde lapper for å skille de forskjellige antrekkene. Jeg var kjempenervøs og var veldig stressa gjennom alt. I tillegg fikk jeg ansvar for begge mannfolka som var godt over 180cm høg. 

Det vi da skulle gjøre var å passe på at modellene fikk riktige klær på seg,og riktige sko til antrekket. Vi måtte hjelpe med å kle av og på da dette skulle skje på 3 minutter. 

Det var jo første gangen jeg var med på noe slikt, så jeg hadde hjertet i halsen opp til flere ganger. Men det gikk veldig fint! 

 

   

Etter at vi var ferdig med å hjelpe modellene, ryddet vi backstage. Det var utrolig mye som måtte gjøres, så vi var med på å pakke ned alle klærne og skoene som ble brukt til motevisningen. Så leverte vi alle tingene dit de skulle. Det ble mye frem og tilbake da det var ting som manglet så vi måtte tilbake å finne. Jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi var ekstremt slitne og sultne på slutten, men vi stod på hele gjengen og klarte å bli ferdig til litt over 7. 

Det var en lærerik men slitsom dag! Jeg er veldig glad for å ha fått denne erfaringen. Der er ikke barebare å være backstage på et moteshow! Det er så mye mer jobb enn en først tror!

 

Var du på Strømmen å så moteshowet i går?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinamunimakeup

Tinamunimakeup

20, Tysnes

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 20 år gammel jente fra vestlandet som har en stor lidenskap for sminke og skjønnhet. Jeg flyttet nylig til hovedstaden for å studere beauty makeup ved Tone Lise Akademiet. Har du noen spørsmål eller ønsker kontakt? send meg gjerne en mail på: Tinoz.tveit@gmail.com eller skriv i kommentarfeltet.

Kategorier

Arkiv

hits