Tone Lise Akademiet - inspirert og motivert

Hei hei dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. I dag har vi lært om highlight og lowlight, eller highlight og contour! Det var veldig spennende å lære det skikkelig. 

Jeg har gått rundt å trodd at jeg har gjort det rett kjempe lenge, men da vi lærte det på skolen i dag, innså jeg fort at jeg ikke kunne dette likevel. Det er så utrolig lærerikt å gå på Tone Lise Akademiet, vi lærer noe hver dag. Selvom jeg trodde jeg kunne en del fra før, så er det bare flere å flere ting som jeg virkelig lærer nå. 

Det er så utrolig givende, og jeg er så inspirert og motivert til å bli god i faget. Jeg føler virkelig at jeg har funnet noe jeg elsker og som jeg har lyst å holde på med i lang tid fremover. 

Jeg kommer hjem fra skolen og er kjempe sliten men gleder meg så mye til neste skole dag. Det er nesten sånn at jeg bare vil gå å legge meg så morgendagen kan komme litt raskere. 

I morgen skal vi ha med egen modell og legge makeup på mørk hud, så det blir spennende! Har du også sminke og skjønnhet som din lidenskap? da tror jeg virkelig Tone Lise Akademiet er noe for deg! 

 

 

4 kommentarer

laylow x 👀

26.08.2015 kl.16:25

Flott bilde ☆

Tonje

26.08.2015 kl.16:29

Høres virkelig ut som om du har funnet skolen for deg! Har sett så mange forskjellige måter å contoure på nå at jeg vet ikke hva som er rett eller galt lenger. Kan du lage et innlegg med det?

Tinamunimakeup

26.08.2015 kl.16:53

Tonje: Ja, det tror jeg også ! :) Ikke sant, men det har med ansiktsanatomien å gjøre så det er liksom ikke en "Mal" på hvordan det skal gjøres, da det må tilpasse hvert ansikt! Men skal såklart få laget et innlegg på det :)

Tinamunimakeup

26.08.2015 kl.16:54

laylow x: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Tinamunimakeup

Tinamunimakeup

20, Tysnes

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 20 år gammel jente fra vestlandet som har en stor lidenskap for sminke og skjønnhet. Jeg flyttet nylig til hovedstaden for å studere beauty makeup ved Tone Lise Akademiet. Har du noen spørsmål eller ønsker kontakt? send meg gjerne en mail på: Tinoz.tveit@gmail.com eller skriv i kommentarfeltet.

Kategorier

Arkiv

hits