Base sminke: Mineral foundation

He!

I dag har vi hatt om mineral foundation på skolen. Dette var veldig spennende og lærerikt da jeg ikke har så mye erfaring med mineral foundation fra før av, sett bort fra at jeg har prøvd en foundation fra Bare Minerals for noen år siden. Vi la makeup på hverandre og ble kjent med hvordan mineral foundation fungerer. 

Det som var mest utfordrende var å matche fargen, noe som egentlig er det mest utfordrende uansett hvilken base man bruker. Er ikke foundationen en riktig match i forhold til resten av kroppen blir det ikke bra uansett. 

Jeg la foundation på henne først, men fant ut at huden ble for lys, så da tok vi av makeupen og begynte på ny, det er slik vi lærer! 

Her har jeg brukt mineral foundation fra glo minerals.

 

 Har du prøvd mineral foundation før? Hva er ditt favorittmerke?

 

2 kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

25.08.2015 kl.18:23

Ble fint :)

Tinamunimakeup

25.08.2015 kl.18:41

http://hevhodet.blogg.no/: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Tinamunimakeup

Tinamunimakeup

20, Tysnes

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 20 år gammel jente fra vestlandet som har en stor lidenskap for sminke og skjønnhet. Jeg flyttet nylig til hovedstaden for å studere beauty makeup ved Tone Lise Akademiet. Har du noen spørsmål eller ønsker kontakt? send meg gjerne en mail på: Tinoz.tveit@gmail.com eller skriv i kommentarfeltet.

Kategorier

Arkiv

hits