Makeup of the day: Veronica Skaten

Hallo! 

I går kveld kom min gode venninne Veronica en tur på besøk. Før hun reiste til pappaen sin i Molde avtalte vi at hun skulle komme til meg når hun kom hjem så jeg kunne sminke henne. Veronica har jeg kjent hele livet, helt siden vi gikk i barnehagen i lag. Vi har ikke vært så mye med hverandre på en lang tid,men i det siste så har vi fått opp igjen kontakten noe jeg syntes er såå koselig. 

Jeg var ikke helt sikker på hvilken look jeg ville gå for når jeg skulle sminke hun. Jeg tenkte først at jeg ville prøve noe litt smokey, men så kom vi frem til at vi skulle sminke øynene for å fremheve den nydelige blåfargen i øynene hennes. 

Gull, rosegull og kopper var fargene jeg brukte for å fremheve blåfargen, jeg syntes hun fikk et veldig våkent blikk, selvom hun hadde kjørt bil i 11 timer, hehe!

Veronica ble i alle fall veldig fornøyd med sminkelooken, og det er jo det som teller! 

 

Hva syntes du om sminkelooken jeg gjorde på Veronica?
2 kommentarer

Reidun MT

13.08.2015 kl.13:16

Veronica blei veldig fint sminka. Du er flink😀

Tinamunimakeup

15.08.2015 kl.21:39

Reidun MT: Takk mamma <3

Skriv en ny kommentar

Tinamunimakeup

Tinamunimakeup

20, Tysnes

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 20 år gammel jente fra vestlandet som har en stor lidenskap for sminke og skjønnhet. Jeg flyttet nylig til hovedstaden for å studere beauty makeup ved Tone Lise Akademiet. Har du noen spørsmål eller ønsker kontakt? send meg gjerne en mail på: Tinoz.tveit@gmail.com eller skriv i kommentarfeltet.

Kategorier

Arkiv

hits