Perfect lipcombo

Hei Hei! 
Beklager for lite oppdateringer i det siste, her går det stortsett bare i pakking og å si hade til venner. 

Jeg flytter jo som sagt til Oslo om to dager, dagen flyr av gårde å det er så mye jeg skulle gjort men som det ikke blir tid til.

Det er ikke lenge siden det var 5 mnd til jeg skulle flytte og nå er det bare to dager igjen. Sommeren har gått utrolig fort men sånn som jeg ser det, gjør det ingen verdens ting.

På mandag begynner jeg på Tone Lise akademiet og jeg gleder meg så utrolig mye, det kommer til å bli 5 fantastiske, kjekke måneder som jeg ser veldig mye frem til. 

I går var jeg på besøk til en venninne jeg gikk i klasse med før sommeren, det var utrolig koselig å se henne igjen! 

I morgen får jeg besøk av Martine og Rebekka, så jeg får sagt hade til de også, det blir så kjekt men samtidig trist at jeg ikke får se de på lenge. 

 

De siste ukene har jeg blitt helt hekta på en leppestift og en lipliner som jeg syntes er en helt perfekt lipcombo. De passer så godt i lag å jeg syntes de er så fine. Dette er leppestiften "Taupe" fra Mac og lipliner pencil fra Nyx i fargen "brown"

Var det ikke fint?

Hva er din favoritt lipcombo?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinamunimakeup

Tinamunimakeup

20, Tysnes

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 20 år gammel jente fra vestlandet som har en stor lidenskap for sminke og skjønnhet. Jeg flyttet nylig til hovedstaden for å studere beauty makeup ved Tone Lise Akademiet. Har du noen spørsmål eller ønsker kontakt? send meg gjerne en mail på: Tinoz.tveit@gmail.com eller skriv i kommentarfeltet.

Kategorier

Arkiv

hits