Mitt siste innkjøp

Hei jenter !

Beklager dårlig blogging i det siste. Her har alt gått i ett kjør. I morgen har jeg helårsprøve i psykologi på 7 kapitler som i tillegg er muntlig så er ganske stresset ang den. Jeg har også historie prøve på mandag, heldags i norsk på tirsdag, naturfagsprøve på onsdag, heldags i matte uken etter i tillegg til historie innlevering samme uken. Så med andre ord; en veldig hektisk tid frem over.

Men over til noe heeelt annet å ikke minst mye kjekkere. For noen dager siden mottok jeg pakken min fra blivakker som jeg har gledet meg sånn til å få. I et tidligere innlegg viste jeg dere hva jeg hadde klikket meg hjem å herlighet så kjekt å endelig ha noe nytt å leke seg med.

 

Dette er hva jeg bestilte: 

 

Jeg har fått prøvd ut alle tre produktene og så langt er jeg super fornøyd! 

Hvis det er noe av disse produktene du vil lese mer / om se bilder av så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet. 

Har du prøvd noen av disse produktene selv? del gjerne dine erfaringer med meg 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinamunimakeup

Tinamunimakeup

20, Tysnes

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 20 år gammel jente fra vestlandet som har en stor lidenskap for sminke og skjønnhet. Jeg flyttet nylig til hovedstaden for å studere beauty makeup ved Tone Lise Akademiet. Har du noen spørsmål eller ønsker kontakt? send meg gjerne en mail på: Tinoz.tveit@gmail.com eller skriv i kommentarfeltet.

Kategorier

Arkiv

hits